Up

Kişisel Verilerin Korunması (Aydınlatma ve Rıza Metni)

İIlwin Hayvancılık İnşaat Gıda Tarım Taşımacılık Pazarlama Sanayi ve Ticaret LTD ŞTİ.  Kişisel Verilerin Korunması Aydınlatma Metni kapsamında, alışveriş yapan müşterilere çeşitli kampanyalar ve indirimler sunan  www.nilcansucuk.com internet sitesi üyeliğiniz kapsamındaki faaliyetlerimizin yürütülebilmesi için; kimlik, iletişim, müşteri, meslek ile aile bireyleri ve yakın bilgilerinizin aşağıda yer alan amaçlarla işlenmesini ve bu amaçlarla yurt içinde veya yurt dışında yerleşik iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize, Topluluğu şirketlerine, hissedarlarımıza, kanunen yetkili kamu kurumlarına ve özel kişilere aktarılmasını kabul ediyor musunuz?

  • İIlwin Hayvancılıkİnşaat Gıda Tarım Taşımacılık Pazarlama Sanayi ve Ticaret LTD ŞTİ. İIlwin Hayvancılıkİnşaat Gıda Tarım Taşımacılık Pazarlama Sanayi ve Ticaret LTD ŞTİ. (www.nilcansucuk.com)Tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden sizleri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimlerimiz tarafından yapılması, Şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin sizlerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi, Şirketimizin ve Şirketimizle iş ilişkisi içerisinde olan kişilerin hukuki ve ticari güvenliğinin temini, Şirketimizin ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması amaçlarıyla;

 

  • Kart programlarına başvuruların toplanması,
  • Söz konusu programın yürütülmesi ile kişisel verilerinizin CRM sistemimize kayıt edilerek segmentasyon yapılması (meslek, alışveriş alışkanlığı, aktiflik durumu, ürün-reyon ilgisi vb.),
  • Kişisel verilerin alışveriş alışkanlıklarına göre analiz edilmesi, fırsatların sunulması ve Şirket içi raporlanması,
  • Çağrı merkezimiz üzerinden aranarak dönemsel olarak memnuniyet anketi yapılması,
  • Özel kampanyaların oluşturulması, SMS, e-posta, mobil uygulama, sosyal medya ve internet reklamları ile duyurulması,
  • Kişisel veri sahiplerine finansal fırsat sunabilmek için kredi kuruluşlarıyla iş birliği yapmak ve bu kapsamda veri paylaşımı gerçekleştirilmesi,
  • Dönemsel olarak memnuniyet anketi yapılması.

 İnternet sitesi üyeliği kapsamında Aydınlatma Metni’ ni  okudum.

Bu kapsamda yukarıdaki Rıza Metni ’ne onay veriyorum.

 

 İIlwin Hayvancılıkİnşaat Gıda Tarım Taşımacılık Pazarlama Sanayi ve Ticaret LTD ŞTİ. KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ AYDINLATMA METNİ

  1. a) Veri Sorumlusu ve Temsilcisi
    6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“6698 sayılı Kanun”) uyarınca kişisel verileriniz, veri sorumlusu olarak İIlwin Hayvancılıkİnşaat Gıda Tarım Taşımacılık Pazarlama Sanayi ve Ticaret LTD ŞTİ. (“Şirket”) tarafından aşağıda açıklanan kapsamda işlenebilecektir.
  2. b)Kişisel Verilerin Hangi Amaçla İşleneceği
    Toplanan kişisel verileriniz, kişisel verilerinizi bizlere açıklamanıza konu olan, şikayetinizin oluşturulması, işlenmesi ve sonuçlandırılması amacıyla ve ayrıca Şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden sizleri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimlerimiz tarafından yapılması, Şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin sizlerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek
    sizlere önerilmesi, Şirketimizin ve Şirketimizle iş ilişkisi içerisinde olan kişilerin hukuki ve ticari güvenliğinin temini, Şirketimizin ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması amaçlarıyla 6698 sayılı Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları dahilinde işlenecektir.
  3. c) İşlenen Kişisel Verilerin Kimlere ve Hangi Amaçla Aktarılabileceği
    Toplanan kişisel verileriniz, şikayetinizin oluşturulması, işlenmesi ve sonuçlandırılması amacıyla ve ayrıca Şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden sizleri faydalandırmak için gerekli alışmaların iş birimlerimiz tarafından yapılması, Şirketimiz tarafından sizin için sunulan ürün ve hizmetlerin sizlerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi ve size özel kampanyalar hazırlanması, Şirketimizin ve Şirketimizle iş ilişkisi içerisinde olan kişilerin hukuki ve ticari güvenliğinin temini, Şirketimizin ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması amaçlarıyla, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize, hissedarlarımıza, iştiraklerimize, kanunen yetkili kamu kurumları ve özel kişilere, 6698 sayılı Kanun’un 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde nilcansucuk.com  internet adresinden kamuoyu ile paylaşılmış olan İIlwin Hayvancılıkİnşaat Gıda Tarım Taşımacılık Pazarlama Sanayi ve Ticaret LTD ŞTİ. Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası ’ nda belirtilen amaçlarla sınırlı olarak aktarılabilecektir.

ç) Kişisel Veri Toplamanın Yöntemi ve Hukuki Sebebi
Kişisel verileriniz, Şirketimiz tarafından farklı kanallar ve farklı hukuki sebeplere dayanarak, sunduğumuz ürün ile hizmetleri geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır. Bu süreçte toplanan kişisel verileriniz, internet ortamında internet sitemiz ve sosyal medya kanalları ile mobil ortamda mobil uygulamalarımız kanallarıyla, şikâyetinizin oluşturulması, işlenmesi ve sonuçlandırılması ve bu çerçevede oluşturulacak satış sonrasına ilişkin hizmetlerin yürütülmesine yönelik yükümlülüklerimizi yerine getirmek hukuki sebebiyle şikâyet formları ile toplanmaktadır. Bu hukuki sebeple toplanan kişisel verileriniz 6698 sayılı Kanunun 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları kapsamında bu Aydınlatma Metni ’ nin (b) ve (c) maddelerinde belirtilen amaçlarla da işlenebilmekte ve aktarılabilmektedir.
d) Kişisel Veri Sahibinin 6698 sayılı Kanun’un 11. maddesinde Sayılan Hakları
Kişisel veri sahipleri olarak, haklarınıza ilişkin taleplerinizi www.nilcansucuk.com internet adresinden, kamuoyu ile paylaşılmış olan  İIlwin Hayvancılıkİnşaat Gıda Tarım Taşımacılık Pazarlama Sanayi ve Ticaret LTD ŞTİ. Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikasında düzenlenen yöntemlerle  iletmeniz durumunda, talebin niteliğine göre talebi en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandıracaktır. Ancak, işlemin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi hâlinde, Kişisel Verileri Koruma Kurulunca belirlenen tarifedeki ücret alınacaktır. Bu kapsamda kişisel veri sahipleri;
· Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
· Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
· Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
· Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
· Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
· 6698 sayılı Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
· İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
· Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahiptir.